2021. november 15., hétfő

Legyél egy hajléktalan ember, egy magányos idős, egy szegény gyermek, család karácsonyi angyala!



KEDVES ANGYALOK!

AZ AJÁNDÉKGYŰJTÉSI AKCIÓNAK VÉGE, LELKESEN CSOMAGOLJUK A SOK SZÉP AJÁNDÉKOT, AMIT KÜLDTETEK - BIZTOSAK LEHETTEK BENNE, HOGY MIND JÓ HELYRE KERÜL, MAJD POSZTOLUNK RÓLA.

AKI LEKÉSTE VOLNA A HATÁRIDŐT: PÉNZADOMÁNYRA AZ EBÉDHEZ MÉG MINDIG SZÜKSÉG VAN. A KÖVETKEZŐ SZÁMLASZÁMOKON VÁRJUK AZ ADOMÁNYOKAT:

Kultúra és Segélyegylet Alapítvány, 12001008-00110054-00100004 (Budapest, Monor)

Zichy Gyula Alapítvány, 50800104–11069784 (Pécs)


A Sant"Egidio közösség tagjai a szegények barátai. A karácsony örömhírét - a járványügyi szabályok betartásával - idén is el szeretnénk vinni a barátainkhoz, hisszük hogy az ünnep öröme felülmúlja a járványtól való félelmet. A legszegényebbek mindig éppen karácsonykor maradnak leginkább egyedül - gondoskodásunkkal és ajándékainkkal enyhíthetjük elhagyatottságukat.

Minden évben december 25-én Budapesten, Pécsen, Monoron karácsonyi ebédet szervezünk hajléktalanok, rászorulók, intézetben élő idősek, szegény gyerekek és családjaik részére. Úgy tűnik, a tavalyhoz hasonlóan idén sem ülhetünk le közös asztalhoz (bár néhány helyen igyekszünk kreatív megoldásokat találni), de elvisszük a becsomagolt ünnepi ebédet és az ajándékokat, bejuttatjuk  az  intézetekbe, kivisszük az utcákra vagy az otthonaikban élők kapui elé.

A finom ünnepi ebéd és az ajándékok biztosításához kérjük a felajánlásodat. Az ünnepen csak szép, új tárgyakat adunk, amit mi magunk is szívesen fogadnánk. Az űrlapon jelezheted, ha ajándékot szeretnél küldeni, vagy pénzzel (átutalással) szeretnéd támogatni egy rászoruló karácsonyi ebédjét, ajándékát.

Miután feliratkoztál, információkat küldünk egy szegény emberről, akinek elkészítheted a csomagot és elküldheted postán – a járványügyi helyzetben ezt a megoldást javasoljuk, de ha Budapesten, Pécsen vagy Monoron laksz, a személyes átadás is megoldható. Ezekben a városokban szívesen fogadunk segítséget az ajándékok átadásában is, a járvány miatti esetleges korlátozások betartásával. Kérünk, hogy minél hamarabb juttasd el az ajándékodat, de legkésőbb december 17-ig, mert az ünnep előtti napok nekünk is nagyon sűrűek, rendszerezzük az adományokat, csomagolunk.



Hogyan lehetsz karácsonyi angyal?

1. Töltsd ki az űrlapot és pár napon belül válaszolunk a megadott címre.

Ide kattints: ŰRLAP

2. E-mailben tájékoztatunk téged arról, kinek küldhetsz ajándékot és ő minek örülne a legjobban.

Ha pénzadománnyal szeretnéd támogatni egy vagy több ember ebédjét, a következő számlaszámokon várjuk adományodat (ehhez nem szükséges kitölteni az űrlapot):

Kultúra és Segélyegylet Alapítvány, 12001008-00110054-00100004 (Budapest, Monor)

Zichy Gyula Alapítvány, 50800104–11069784 (Pécs)

Írd bele megjegyzésként: Szegények angyalai


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése